DELIJE NAPRAVILE HAOS U RIMU! Neverovatne scene: Zvezdini navijači sa huliganima Napolija NAPALI pristalice Rome! VIDEO
Foto: EPA/Tibor Illyes

skandal

DELIJE NAPRAVILE HAOS U RIMU! Neverovatne scene: Zvezdini navijači sa huliganima Napolija NAPALI pristalice Rome! VIDEO

Fudbal -

Neverovatne vesti stižu iz Italije.

Naime tamošnji mediji na naslovnim stranicama prenose neverovatne vesti o učešću oko 50 navijača Crvene zvezde u incidentu u Rimu u kojem su napadnute pristalice tamošnje Rome.

Italijanska "Republika", ali i "Gazeta delo Sport" pišu da su navijači beogradskih crveno-belih popularne "Delije" sa huliganima Napolija sačekali grupu navijača sa Rome

Bili su naoružani palicama i u zasedi su čekali grupu koja je nosila zastavu poznate navijačke grupe Rome, posle čega su im je nasilno oteli.

Navodi se da je akcija očigledno isplanirana i da je grupa navijača bila opremljena lateks rukavicama, pendrecima i žutim telefonima.

Ovo je samo nastavak haosa koji vlada na relaciji između dve navijačke grupe. Ranije u januaru na autoputu su pristalice Rome napravile sačekušu za navijače Napolija, a tada se oko 300 njih direktno sukobilo na drumu što je izazvalo saobraćajni kolaps, a policija je uhapsila nekoliko njih.

Napolitanci su tada išli na gostovanje u Đenovu, gde je njihov tim igrao sa Sampdorijom, dok je Roma togb vikenda gostovala Milanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track