Kolarov: I Ronaldo će u aps, kao i Bejl

Ima recept i za Portugalca

Kolarov: I Ronaldo će u aps, kao i Bejl

Fudbal -
Kolarov veruje da će zaustaviti najboljeg fudbalera planete kad se njegov Siti sastane s Real Madridom u prvom kolu Lige šampiona

Nije policajac, al’ voli da hapsi.Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov spreman je da posle „hapšenja“ Gereta Bejla u Novom Sadu zaustavi i Kristijana Ronalda na meču Lige šampiona između Mančester sitija i Real Madrida. Levi bek građana“ veruje da će Portugalac imati dodatni motiv da zablista, jer je kao bivši fudbaler Mančester junajteda naučio da igra punom snagom protiv gradskog rivala.- O Bejlu sam saznao sve iz Premijer lige. Igrao sam protiv njega i bio sam svestan koliko je dobar. Ipak, uspeli smo da ga umirimo. Dao je gol iz „slobodnjaka“, ali osim toga nije pravio veće probleme mojoj reprezentaciji - rekao je Kolarov.Ronaldo je, za Kolarova, kvalitetniji od Velšanina, jer se s njim može porediti samo najbolji na svetu.- Portugalac je nešto posebno, uz Mesija je najbolji igrač planete. Duel s njim biće veliki test za moju ekipu i zato što je, igrajući za Junajted, stekao želju da pogađa mrežu Sitija. Ipak, uveren sam da ćemo otići u Madrid puni samopouzdanja. Mi smo šampioni Engleske i oni znaju da im neće biti lako protiv nas.Najboljem klubu Premijer lige predstoji serija teških mečeva koju otvara duel sa Stoukom, a završava se utakmicom protiv Arsenala.

Biće Matija najbolji na svetuKolarov je predstavio saigrača iz reprezentacije Matiju Nastasića, koji se na kraju prelaznog roka preselio u Siti iz Fjorentine.- Mislim da će Matija biti vrhunski igrač. On već nastupa za reprezentaciju Srbije, a još nije napunio 20 godina. Veoma je mlad, mogao bi da bude najbolji defanzivac na svetu. Prelazak u Englesku može samo da mu pomogne da dođe do tog priznanja. Siti je potpisao izuzetnog fudbalera - rekao je Kolarov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track