LJUDI, PREHLADNO JE, MOŽE LI GREJANJE?! Partizanov heroj se ZALEDIO i odustao od simpatične proslave gola: Kao da smo bili u ratu!
Foto: Starsport

LEDENI KRUŠEVAC

LJUDI, PREHLADNO JE, MOŽE LI GREJANJE?! Partizanov heroj se ZALEDIO i odustao od simpatične proslave gola: Kao da smo bili u ratu!

Fudbal -

Fuseni Dijabate, fudbaler Partizana, poručio je nakon pobednosnog gola protiv Napretka da igra sezonu karijere.

Po teškom, zaleđenom terenu i lošim uslovima za igru crno-beli pobedili rezultatom 1:0, a Dijabate je jedini gol na utakmici postigao u 61. minutu.

"Danas je bilo gotovo nemoguće igrati utakmicu. Ovakve uslove za igru nikad nisam doživeo. Bilo je prehladno, čak sam i trljao ruke preko rukavica od hladnoće. Moji saigrači i ja smo se osećali kao da smo u ratu, a ne na terenu", kaže Dijabate.

Izostala je karakteristična proslava Malijca koji je pogotke u Ligi konferencija proslavljao tako što legne na travu.

"Zaista nisam mogao da legnem na zemlju, jer je bilo prehladno. Taj način proslave je značio 'Ljudi, prehladno je! Možete li da uključite grejanje?'".

Fuseni Dijabate, Partizan
foto: Starsport

Ovo je prvi gol Dijabatea u domaćem prvenstvu.

"Iskreno, pripreme su prošle fenomenalno. Odlično i baš intenzivno smo radili i u Beogradu i u Turskoj. Osećam da će ovo biti moja najbolja fudbalska sezona, da mogu sada da dam najviše! Presrećan sam i spreman!".

Fudbaleri Partizana utakmicu 21. kola Mocart bet Super Lige Srbije igraju na svom stadionu protiv ekipe Mladost GAT, u subotu 11.2.2023. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track