BUM! KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Barselona bi da KUPUJE na Marakani - Terzić POTVRDIO, a onda se oglasio i otac sjajnog fudbalera!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKAV BI OVO TRANSFER BIO

BUM! KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Barselona bi da KUPUJE na Marakani - Terzić POTVRDIO, a onda se oglasio i otac sjajnog fudbalera!

Fudbal -

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je Barselona "zagrizla" za talentovanog fudbalera Crvene zvezde, Stefana Mitrovića.

Ipak, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rekao je da je klub iz Ljutice Bogdana za Mitrovića već odbio višemilionske ponude.

- Stefan Mitrović je na spisku želja Barselone u letnjem prelaznom roku. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva. Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra - rekao je Zvezdan Terzić za "Republika.rs".

Ovu vest je potvrdio i Ivan Mitrović, otac pomenutog fudbalera.

- Kao otac moram da kažem da nas je Barselona kontaktirala, kao i još nekoliko velikih klubova - napisao je Ivan Mitrović na Tviteru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track