OBRISALA ALVEŠOVU POSLEDNJU FOTKU I ZBRISALA! Obećala da će biti uz muža koji je u ZATVORU, pa ga izdala na NAJOKRUTNIJI način!
Foto: EPA/Noushad Thekkayil, Instagram

nož u leđa

OBRISALA ALVEŠOVU POSLEDNJU FOTKU I ZBRISALA! Obećala da će biti uz muža koji je u ZATVORU, pa ga izdala na NAJOKRUTNIJI način!

Fudbal -

Dan nakon što je posetila svog srupruga Danija Alveša u "Brajns 2" zatvoru u Barseloni, španska manekenka Žoana Sanz odlučila je da pobegne od svega. Napustila je Španiju i otišla u Pariz.

Žoana je na svom Instagram nalogo bojavila nekoliko video snimaka i fotografija iz prestonice Francuske. Na snimcima se jasno može videti da atraktivna manekenka uživa u odmoru dok njen dragi leži u zatvoru. Žoana đuska i uživa u obilasku grada, a posebnu pažnju privukao je "stori" na kome je uz jednu fotografiju poručila da konačno ponovo "diše".

Žoana Sans
foto: Instagram

Sve to dodatno je podgrejalo priče da će se ona i Alveš najverovatnije razvesti nakon velikog skandala u kome se našao slavni brazilski fudbaler.

Podsetimo, Alveš je uhapšen 30. januara pod sumnjom da je počinio seksualni napad na ženu u jednom noćnom klubu u Barseloni. On je negirao ovo delo. Sudija je nakon saslušanja Alveša, žrtve i svedoka odlučio da se fudbaler zadrži u pritvoru bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Odmah su krenule priče da će se Alveš razvesti, ali Žoana je to dolaskom u posetu suprugu demantovala. Bila je gotovo sat vremena u poseti fudbaleru i nakon toga je poručila da ga neće ostaviti na cedilu.

"Neću ga ostaviti samog u najgorem trenutku njegovog života", rekla je manekenka nakon što je napustila zatvor u Barseloni.

Dani Alves, Žoana Sanz
foto: Printskrin/Instagram

Zanimljivo, nedelju dana pošto je otišao u zatvor Žoana je uklonila sve tragove svog muža sa svog Instagram naloga. Izbrisala je sve osim jedne fotografija - bila je to plaćena reklama za jedan poznati brend na kojoj bračni par skače po krevetu u pidžamama. Međutim, pre polaska na put izbrisala je i tu fotku.

Suđenje Alvešu će potrajati zbog mnogih dokaza i svedoka, a ako se utvrdi da je fudbaler kriv, preti mu kazna do 12 godina robije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track