ODIGRALI SMO BAŠ ONAKO KAKO TREBA! Trener Mladosti BLISTA posle pobede, objasnio je kako je njegov tim večeras RAZBIO Partizan!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

superliga srbije

ODIGRALI SMO BAŠ ONAKO KAKO TREBA! Trener Mladosti BLISTA posle pobede, objasnio je kako je njegov tim večeras RAZBIO Partizan!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras od Mladosti GAT sa 0:4, u meču 21. kola Super lige Srbije.

Strelcii za goste iz Novog Sada bili su Romen Gal u trećem, Fagundes Del Belo u 11, Novica Maksimović iz penala u 54. i Nemanja Milić u 58. minutu.

Posle utakmice, trener Mladosti GAT Ljubomir Ristovski istakao je da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala večeras.

„Sigurno da. Iznenadili smo, jednostavno smo vratili tri boda od Javora i opet smo u igri. Odigrali smo kako treba, disciplinovano, organizovano, tvrdo, čvrsto. Malo smo iznenadili Partizan na startu utakmice, ovakve stvari se dešavaju. Čestitam i mojim igračima i Partizanu, nama će ova tri boda mnogo značiti“, rekao je Ristovski za Arenu sport.

Crno-beli su upisali treći poraz u prvenstvu i zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 46 bodova, 11 manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Mladost GAT je zabeležila četvrtu pobedu i sa 16 bodova se nalazi na pretposlednjem, 15. mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track