TAMO JE NEĆETE GLEDATI! Ivana Knol RAZOČARALA brojne fanove, konačno je objasnila zbog čega je nema na sajtovima za odrasle!
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

sve je lepo objasnila

TAMO JE NEĆETE GLEDATI! Ivana Knol RAZOČARALA brojne fanove, konačno je objasnila zbog čega je nema na sajtovima za odrasle!

Fudbal -

U Kataru na Svetskom prvenstvu šou je svakom smislu odnela najpoznatija navijačica Hrvatske, Ivana Knol, koja konstantno privlači pažnju na sebe.

Atkraktivna Hrvatica se često pojavljivala na stadionima, i sve oči su bile uprte upravo u nju.

Ivana je sada otkrila da je nekoliko puta dobijala nepristojne ponude, a u razgovoru za "TMZ sports" govorila je nešto više o tome.

- Obično ne uzimam sve što mi nude, jer volim da radim sa brendovima koji mi se sviđaju. Volim da predstavim ono što mi se zaista sviđa, a ne samo ono što mi se plaća - rekla je Ivana za pomenuti portal, pa dodala:

- Ako ne pušim, neću promovisati cigare. Jednostavno je.

Mnogi njeni fanovi bi voleli da je vide na poznatom sajtu za odrasle "Only Fans".

- Tokom Svetskog prvenstva dobijala sam desetak poziva i 20 mejlova dnevno sa istom porukom i istim pitanjem, zašto ne otvoriš "Only Fans"? Odbila sam jer nije sve u novcu. Oni to nisu mogli da prihvate, ja ih ne osuđujem, ali imam svoj stav. Brinem i o svom ugledu i reputaciji - istakla je Ivana Knol.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track