GVARDIOLA ZADOVOLJAN IGROM SITIJA: Odigrali smo zaista dobru utakmicu
Foto: EPA/Peter Powell

PREMIJER LIGA

GVARDIOLA ZADOVOLJAN IGROM SITIJA: Odigrali smo zaista dobru utakmicu

Fudbal -

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa odigrala dobro protiv Aston Vile, a da je fudbalera Erlinga Halanda izveo iz igre jer nije želeo da rizikuje povredu.

"Odigrali smo zaista dobru utakmicu, nažalost najbolji trenuci bili su u drugom poluvremenu, gde smo igrali bolje nego u prvom i mislili smo da ćemo postići više golova. Onda smo primili gol, a posle 3:1 u Premijer ligi sve je otvoreno, ali smo odigrali veoma dobro", rekao je Gvardiola posle utakmice, preneo je Skaj.

Siti je na svom terenu pobedio Aston Vilu sa 3:1, a sva tri gola ekipa je postigla u prvom poluvremenu.

"Bolji je bio presing u drugom poluvremenu, nešto smo prilagodili, bolje smo kontrolisali loptu. Odnos je bio bolji, pa smo igrali bolje, ali nažalost, primili smo gol, još jedna greška na 3:1 i sve je moguće", dodao je Gvardiola.

On je na poluvremenu zamenio Erlinga Halanda, nakon što je norveški napadač dobio udarac.

"Nije se osećao prijatno, a na 3:0 ne želimo da rizikujemo. Videćemo i procenićemo u narednih nekoliko dana. Ako ne bude spreman, igraće neko drugi. Nadamo se da će biti spreman", naveo je trener aktuelnog šampiona.

Siti sada ima tri boda manje i utakmicu više od vodećeg Arsenala, sa kojim će igrati u sredu.

"Arsenal ima utakmicu više. Videćemo šta će biti kada se završi Premijer liga. Ali idemo u London da pokušamo da pobedimo. Kada jedna ekipa ima 50 bodova posle prvog dela, to je zato što je veoma dobra ekipa. Smanjili smo zaostatak zato što je igra danas bila zaista, zaista dobra", naveo je Gvardiola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track