KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU JER GA JE UHVATILA U PRELJUBI: Poznati fudbaler ODLEPIO kada je uhvaćen u krevetu sa dve prostituke!
Foto: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/instagram

nasilje

KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU JER GA JE UHVATILA U PRELJUBI: Poznati fudbaler ODLEPIO kada je uhvaćen u krevetu sa dve prostituke!

Fudbal -

Fudbaler iz Ekvadora Kristijan Noboa krvnički je pretukao svoju devojku Kevijam Kaso nakon što ga je uhvatila u krevetu sa dve prostitutke.

Kevijam Kaso
foto: Printscreen/Instagram

Nemili incident u kojem je lepa plavuša dobila batine dogodio se u Dubaiju. Nesrećna žena Kevijam Kaso je u suzama uživo emitovala video na svom Instagram profilu i pokazivala masnice i ožiljke na telu.

Otkrila je da ju je dečko Kristijan Noboa udario najmanje deset puta po licu i telu. Kevijam Kaso je bivša fudbalerka iz Ekvadora, bavi se fitnesom i vlasnica je kompanije koja se bavi izvozom morskih plodova. Majka je dva sina i jedne ćerke.

Kevijam Kaso
foto: Printskrin/Instagram

Kevijam Kaso, otkrila je da ovo nije prvi put kako je Kristijan premlaćuje. Dobijala je batine i ranije, ali je ćutala.

Par je na društvenim mrežama delio zajedničke snimke i fotografije 12. februara, kako uživaju sa društvom. Veruje se da je incident nastao kasnije, tačnije u noći između nedelje i ponedeljka.

Kristijan Noboa
foto: Maksim Konstantinov / Zuma Press / Profimedia

Kristijan Noboa (37) demantovao je reči svoje devojke, odnosno tvrdi da je nije tukao.

- Bila je pijana i ljuta. Nisam bio sa njom te noći. Bio sam u drugom hotelu u Dubaiju. Nikoga nisam prevario i nikoga nisam tukao. Svi znaju da ja nisam takva osoba. Uvek sam ljubazan prema ljudima. Ovo je veoma teška situacija, ne bih želeo nikome da bude u njoj - rekao je Noboa za portal Sport-Ekspres.

Kevijam Kaso
foto: Printskrin/Instagram

Kristijan Noboa član je ruskog kluba Soči. Karijeru je počeo u rodnom Ekvadoru, u klubu Emelek. Od 2007. godine igra u Rusiji, gde je bio član Rubina, moskovskog Dinama, Rostova i Zenita. Jednu sezonu proveo je u Grčkoj igrajući za PAOK.

Kristijan Noboa
foto: Printskrin/Instagram

Od 2009. godine Kristijan Noboa je član fudbalske reprezentacije Ekvadora za koju je upisao 83 utakmice i dao četiri gola.

Ranije je Noboa bio oženjen Ruskinjom Olgom Romanovom, sa kojom ima dva sina, Kristofera i Lukasa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track