FUDBALER ŠOKIRAO SVET PRIZNANJEM DA JE HOMOSEKSUALAC: Sada se javila njegova bivša devojka sa kojom ima sina! Ovo je njena priča
Foto: Printscreen Instagram

Stigao odgovor

FUDBALER ŠOKIRAO SVET PRIZNANJEM DA JE HOMOSEKSUALAC: Sada se javila njegova bivša devojka sa kojom ima sina! Ovo je njena priča

Fudbal -

Češki fudbalski reprezentativac Jakub Jankto iznenadio je mnoge javnim priznanjem da je homoseksualac.

Jankto je tek jedan od retkih fudbalera koji je obelodanio svoju seksualnu sklonost.

"Ja sam homoseksualac i ne želim više da se skrivam, želim da živim moj život slobodan kao i svi drugi. Bez straha, bez predrasuda, bez nasilja", napisao je na društvenim mrežama.

Ovaj 27-godišnji fudbaler ima trogodišnjeg sina Davida iz veze sa Marketom Otomanskom. Ta veza je okončana raskidom 2021. godine, a posle njegovog priznanja oglasila se i njegova bivša partnerica.

Uprkos milionskoj zaradi od fudbala, Jakub nije redovan platiša alimentacije. Marketa se požalila da je on platio samo jedan iznos alimentacije za svog sina. Ona je zbog toga morala da potraži pomoć od neprofitne organizacije za samohrane majke.

"Poslao je svom sinu samo 600 evra u proteklih pet meseci, i to samo zato što ima sudski nalog. To je tužno i svi moji prijatelji odmahuju glavama. Tražim izlaz iz ovu neugodnue situacije. Klub samohranih majki mi je puno pomogao prošli mesec", ispričala je ona.

Ipak bez obzira na neugodnosti oko alimentacije Marketa ima samo lepe reči za svog bivšeg dečka, a sada je i komentarisala njegovo javno priznanje.

"Radije bih bila isključena, zbog našeg sina koji će morati da odrasta s ovom situacijom. To je samo Jakubova priča, njegova ispovest. Ponosna sam što je smogao snage javno da istupi."

Dodala je da je već znala za Janktovu seksualnu orijentaciju: "Ne želim javno da govorim o detaljima. Ali kad mi je Jakub rekao, dao mi je i dosta slobode. Sada je bitno da je njemu ugodno i da je srećan."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track