NAVIJAČI PARTIZANA DOŽIVELI NEVIĐENU TORTURU: Zadržani na aerodromu! Zabranili im ulazak u zemlju posle PET SATI MALTRETIRANJA
Foto: Instagram/Partizan.net

pakao

NAVIJAČI PARTIZANA DOŽIVELI NEVIĐENU TORTURU: Zadržani na aerodromu! Zabranili im ulazak u zemlju posle PET SATI MALTRETIRANJA

Fudbal -

Jedna grupa navijača Partizana doživela je ogromnu neprijatnost na aerodromu u Kišinjevu.

Dvanaest navijača, među kojima su i četiri devojke, zadržano je na aerodromu u Moldaviji i nije im dozvoljeno da uđu u zemlju.

Fudbaleri Partizana u četvrtak u Kišinjevu igraju protiv Šerifa iz Tiraspolja prvi meč plej-ofa Lige konferencija.

Jedna grupa navijača u sopstvenoj režiji krenula je put Moldavije kako bi pružila podršku voljenom klubu, ali po sletanju u ovu državu doživeli su ogromnu neprijatnost.

Zadržani su na pasoškoj kontroli i posle dugog čekanja objašnjeno im je da ne mogu da uđu u tu zemlju.

" Posle pet sati u kojima smo tretirani na vrlo grub način, uz veoma jasno naglašenu diskriminaciju od strane granične službe Republike Moldavije, suočavamo se sa četvorodnevnim boravkom u odeljku za deportaciju dok čekamo povratni let u petak. Razloge za deportaciju je teško razumeti ali svode se na to da smo Srbi i navijači i da nam iz tog razloga nije dozvoljen ulaz. Oduzeti su nam pasoši i predati dokumenti na moldavskom jeziku koje traže da potpišemo" ističe Mirjana, koja je na aerodromu i dodaje:

"Došli smo samo sa jednim ciljem a to je da podržimo Partizan u najvažnijoj evropskoj utakmici. Na kraju smo se suočavali sa podrugljivim komentarima poput: ako Putin sutra pošalje raketu, poginućete ovde!? Zašto da poginete ovde? Poginite u svojoj zemlji. Čekamo pomoć iz Srbije i nadamo se da će situacija što pre biti rešena. Ponavljam, samo želimo da u četvrtak uveče podržimo naš Partizan."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track