FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Ronaldov zagrljaj sa jednom devojkom izazvao brojne kontroverze, mnogi su u pravom ŠOKU!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

SVI BRUJE O OVOJ FOTOGRAFIJI

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Ronaldov zagrljaj sa jednom devojkom izazvao brojne kontroverze, mnogi su u pravom ŠOKU!

Fudbal -

Dolazak Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju predstavlja svojevrsnu revoluciju.

Zemlja koja inače ima strog šerijatski zakon dopustila je Ronaldu i njegovoj porodici nešto veću slobodu. Ali, i dalje je otpor tome veoma jak, o čemu svedoče reakcije dela javnosti posle jedne fotografije.

Ženski fudbalski klub Al Nasr postao je šampion prvog prvenstva Saudijske Arabije za žene. Kako su istakli u klubu, velike zasluge za taj uspeh ima i Ronaldo, koji je krajem decembra potpisao ugovor sa Al Nasrom. Sem obaveza na terenu, Ronaldo ima i mnoge aktivnosti koje služe popularizaciji fudbala i uopšte ove zemlje. Jedna od njih se odnosila i na susret sa kapitenom ženske ekipe Munirom Al-Hamdan.

Susret dve "sedmice" i zagrljaj, međutim, nije prijao svima. Mnogima je zasmetao zagrljaj jer po arapskim zakonima dodir između muškarca i žene koji nisu u braku je izričito zabranjen.

Interesantno je svakako da ova fudbalerka kao i njene saigračice nisu na terenu dužne da nose hidžab, a Munira i većina njenih saigračica ga ne nose ni u javnosti. Imaju sasvim veliku slobodu što se odeće tiče, ali one se maksimalno trude da budu pristojno obučene.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track