BIVŠI FUDBALER PARTIZANA PONIZIO RONALDA: Grobari mu pevali na Marakani, sada jednim gestom zaprepastio svet (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEOČEKIVANO

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA PONIZIO RONALDA: Grobari mu pevali na Marakani, sada jednim gestom zaprepastio svet (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je upisao dve asistencije u pobedi Al Nasra nad Al Tavonom, a nakon utakmice društvenim mrežama se širi snimak na kojem se pored Portugalca nalazi bivši fudbaler Partizana.

U pitanju je Leandre Tavamba čiji je gest naišao na brojne osude i reakcije.

U kratkom snimku koji je postao popularan na društvenim mrežama vidi se kako Ronaldo dolazi do Tavambe, staje ispred njega i pruža mu ruku.

A, umesto da se pozdravi sa Portugalcem, Tavamba ne pruža ruku, već se okreće i odlazi.

Naravno, veliki broj komentara stigao je kao odgovor na snimak koji je pregeldao veliki broj ljudi.

Ljubitelji fudbala kritikuju Kamerunca.

"Ne mogu da tolerišem da Tavamba glumi zvezdu ispred Kristijana Ronalda", "najveći igrač kojeg fudbal poznaje dolazi do tebe, ti ga odbijaš, kakva sramota", "ko uopšte zna za Tavambu...", neki su od komentara ljudi koji su pogledali kako visoki centarfor odbija da se pozdravi sa Ronaldom.

Utakmica je završena rezultatom 2:1 za Al Nasr, Ronaldo je asistirao kod oba pogotka svog tima, dok je Tavambi u 68. minutu poništen gol nakon ofsajda i intervencije u VAR sobi.

Tridesettrogodišnji fudbaler je igrao za Partizan od januara 2017. do jula 2018. godine kada je prešao u Al Tavon. Navijači ekipe iz Humske ga pamte najviše po pogotku u 154. večitom derbiju.

Utakmica Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" u aprilu 2017. godine završena je pobedom gostiju rezultatom 3:1.

Tavamba je u 68. minutu postigao pogodak za 2:1, nakon čega je sa južne tribine mogla da se čuje pesma posvećena upravo njemu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track