NEJMAR ŽELEO TROJKU SA VRELIM BLIZNAKINJAMA, PA DOŽIVEO NEVIĐENU BLAMAŽU: "Pucao" na zgodne odbojkašice, one ga brutalno OTKAČILE!
Foto: Instagram

NIJE VIŠE FACA

NEJMAR ŽELEO TROJKU SA VRELIM BLIZNAKINJAMA, PA DOŽIVEO NEVIĐENU BLAMAŽU: "Pucao" na zgodne odbojkašice, one ga brutalno OTKAČILE!

Fudbal -

Ispao je Brazilac iz forme i na terenu i van njega...

Atraktivne brazilske odbojkašice Kej i Kejt Alves dozpele su u žižu javnosti, pošto je oko na njih bacio slavni fudbaler PSŽ-a Nejmar.

Zgodne sestre bliznakinje, koje su izuzetno popularne na društvenim mrežama, tvrde da se slavni fudbaler nadao da će sa njima imati s*ks u troje.

Kej je otkrila da se Nejmar najpre javio njenoj sestri putem Instagrama.

"Razgovarao je sa mojom sestrom pre nego što je započela vezu. Nakon toga je počela da izlazi sa nekim i on je prestao. Šta je potom uradio? Poslao je meni poruku, kao da mi nismo razgovarali o njemu", otkrila je Kejt.

Nejmar
foto: AP Photo/Andre Penner

Kada mu je Kejt otkrila da zna da je muvao i njenu sestru, Nejmar je navodno predložio trojku.

"Ko zna, možda se nađem sa obe", poručio je Brazilac, tvrdi odbojkšica.

Sestre su ga otkačile i javno iznele njegovu sramotu.

Inače, ove brazilske odbojkašice izuzetno su popularne na društvenim mrežama. Kej ima 7,8 miliona pratilaca na Instagramu, dok njena sestra Kejt ima 1,8 miliona fanova.

Kej ima izuzetno posećen profil i na popularnoj platformi za odrasle "Only Fansu" i ne krije da od toga zarađuje 50 puta više nego od igranja odbojke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track