HALAND JE MOMAK OD - KOLIKO?! Naslednica čuvenog Mina Rajole ZATRESLA SVET ludom tvrdnjom o vrednosti napadača Sitija
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia, EPA/Daniel Hambury

ogromna lova

HALAND JE MOMAK OD - KOLIKO?! Naslednica čuvenog Mina Rajole ZATRESLA SVET ludom tvrdnjom o vrednosti napadača Sitija

Fudbal -

Ogroman novac ušao je u svet fudbala, toliko velik, da se običnim ljudima zavrti u glavi kada čuje brojke koje se trenutno vežu za najbolje igrače.

Rafaela Pimenta
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Mino Rajola, čuveni fudbalski menadžer, koji je iznenada preminuo 30. aprila prošle godine, stvorio je pravu imperiju. U svojoj agecniji imao je najbolje klijente poput Pola Pogbe, Zlatana Ibrahimovića, Marija Balotelija i najveće zvezde u usponu Erlinga Halanda.

Rafaela Pimenta
foto: Printskrin/Instagram

Njegova smrt u prvi plan izbacila je najbližu saradnicu Rafaelu Pimentu. Ova simpatična žena preko noći je postala glavna zvezda u svetu fudbala. Pažnju javnosti na sebe ponovo je skrenula neverovatnom izjavom:

- Erling Haland vredi milijardu evra! To nije nagađanje, sigurna sam šta govorim - rekla je Rafaela Pimenta, u razgovoru za portal "Telefoot" i dodala:

- Možda će neko reći da sam smešna, da nijedan klub neće platiti milijardu evra, ali zbog njegovih godina, kvaliteta, napredovanja i načina na koji se ponaša znam šta govorim. Budućnost je nepoznata, ali dolazi.

Erling Haland
foto: Profimedia

Fudbaler iz Norveške jedan je od fudbalera sa najvećom tendencijom rasta vrednosti na fudbalskom tržištu. Erling Haland stigao je letos u Mančester siti iz Borusije Dortmund u transferu vrednom 65.000.000 evra, a sam Norvežanin je za petogodišnji ugovor sebi obezbedio nedeljnu platu od 500.000 evra.

Ukoliko se tvrdnje Rafaele Pimente pokažu kao tačne, Erling Haland bi bio pet puta skuplji od prvog najbližeg pratioca Kilijana Mbapea, koji je trenutno procenjen na 200.000.000 evra.

Rafaela Pimenta
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Pored Erlinga Halanda, u agenciji Rafaela Pimenta ima klijente kao što su Marko Verati, Đanluiđi Donaruma i Matijs De Liht. Oni jesu najveće zvezde, a tu su još i Nuseir Mazraui, Denzel Damfris, Alesio Romanjoli, Donijel Malen, Džastin Klajvert, Kasper Dolberg, Majron Boadua...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track