VANDA I DIJEGO SU LOMILI KREVETE I TRESLI ZGRADU: Šokantno svedočenje poznate voditeljke iz Argentine o vezi NARE I MARADONE!
Foto: Instagram/wanda_nara

svašta je tu bilo

VANDA I DIJEGO SU LOMILI KREVETE I TRESLI ZGRADU: Šokantno svedočenje poznate voditeljke iz Argentine o vezi NARE I MARADONE!

Fudbal -

Argentinska starleta Vanda Nara zaokuplja pažnju javnosti u Argentini, ali i celom svetu.

Vanda Nara
foto: Printskrin/Instagram

Seksepilna plavuša Vanda Nara, koja je odnedavno vratila prirodnu boju kose i postala brineta imala je aferu sa mnogim fudbalerima. Bila je u braku sa Maksijem Lopezom, pa ga je ostavila i preudala se za njihovog kućnog prijatelja i napadača Maura Ikardija, sa kojim trenutno obnavlja vezu.

Ranije je Vanda Nara povezivana sa najvećom legendom i svetskog fudbala Dijegom Maradonom. Poznata argentinska TV voditeljka Mirta Legrand (54) uzburkala je javnost objavom da je Vanda Nara 2018. godine imala aferu sa Dijegom Maradonom.

Vanda Nara godinama unazad koristi svoje telo i izgled sa samopromociju. Radi i kao fudbalski menadžer, pa je tako sredila milionski ugovor i dalje aktulenom mužu Mauru Ikardiju, kada je iz Intera prelazio u PSŽ.

Mirta Legrand
foto: Printskrin/Instagram

Mirta Legrand prvi put je pričala o vezi Vande Nare i Dijega Maradone 2018. godine, kada je čuveni Argentinac bio živ. Sada je ponovila svoje reči, tvrdnjama da su njih dvoje imali žestoku noć, a da je ona spletom okolnosti sve čula.

- Ručala sam u jednom hotelu i kada sam izlazila prišla mi je Vanda i pitala me: Zašto me ne zoveš u emisiju? Odgovorila sam: Jesi li ti ona što je imala se*s sa Maradonom? Niste mi dozvolili celu noć da oka sklopim - ispričala je Mirta i nastavila:

Dijego Maradona
foto: Profimedia

- Bila sam u predsedničkom apratmanu, a oni odmah pored mene. Toliku su buku pravili da nije moglo da se spava. Čak su i nameštaj pomerali, nije mi jasno šta su sve radili.

Vanda je njene tvrdnje pre pet godina demantovala, govoreći da između nje i Dijega nije bilo ništa. Ipak, priznala je da je odlazila u njegovu kuću.

- Nikad nisam bila s njim. Istina je da sam završila u njegovoj kući, na jednoj zabavi. To me je verovatno učinilo slavnom, ali nisam nikad stigla da pričam s njim o tome - rekla je Argentinka.

Poslednjih meseci dosta se pisalo o razvodu Vande Nare i Maura Ikardija. Navodno su jedno drugo varali sa raznim osobama. Ipak, uspeli su da nekako sačuvaju brak, a ona muža posećuju u Istanbulu, gde on igra za Galatasaraj.

- Svašta se piše. Podižem petoro dece i niko mi ne pomaže - aludirala je Vanda na to, da nije imala vremena da vara Maura.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track