KURIR TELEVIZIJA U PARIZU NA DODELI FIFA NAGRADE ZA NAJBOLJEG FUDBALERA! Rašević: O OVOM igraču svi pričaju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

kurir tv

KURIR TELEVIZIJA U PARIZU NA DODELI FIFA NAGRADE ZA NAJBOLJEG FUDBALERA! Rašević: O OVOM igraču svi pričaju! (VIDEO)

Fudbal -

U Parizu će sutra biti održana svečana ceremonija za najboljeg fudbalera na svetu.

Informacije o tome ko bi mogao da osvoji prestižne nagrade izneo je Milan Rašević, novinar Kurira direktno iz Pariza.

- Kraj meseca februara u Parizu, kao turista, možda i nije idealno vreme, mada ukoliko ste ljubitelji fudbala onda su ovo odlično mesto i vreme. FIFA će 27. februara u 21:00 časova proglasiti najbolje fudbalere sveta. Ceremonija se tradicionalno održava svake godine u velikim evropskim gradovima - rekao je Rašević, pa nastavio:

01:04

KURIR TELEVIZIJA U PARIZU NA DODELI NAGRADE ZA NAJBOLJEG FUDBALERA!

- Sva je prilika da će Lionel Mesi biti krunisan za novog fudbalskog kralja. Kapiten reprezentacije Argentine, koja je osvojila prošlogodišnji Mundijal, ali i zvezda PSŽ-a nije mogao da poželi bolje mesto na kojem će biti proglašen za najboljeg na svetu.

Očekujte ekskluzivne intervjue sa najvećim zvezdama, kako bivšeg tako i sadašnjeg fudbala u dvorani Sal Plejel, ali i sa zelenog tepiha na gala svečanosti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track