TSC GOSTUJE U KRAGUJEVCU Lazetić pred Radnički: Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovaj meč
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC GOSTUJE U KRAGUJEVCU Lazetić pred Radnički: Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovaj meč

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je imao problema prilikom pripreme utakmice sa Radničkim 1923, kao i da se radi o ekipi koja je trenutno najorganizovanija.

"Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovu utakmicu, ali mi je bilo i veliko zadovoljstvo jer su izvanredna ekipa u kojoj moj kolega Joksa (Dejan Joksimović) radi odličan posao. Poslednji dokaz za to je meč protiv Partizana (1:1) na kojem su bili bolji i imali 86 odsto tačnih pasova", rekao je Lazetić, preneo je klub.

Fudbaleri TSC-a gostovaće u četvrtak u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923, u utakmici 24. Super lige Srbije.

TSC
foto: TSC Bačka Topola

TSC se nalazi na trećem mestu sa 46 bodova, odnosno ima četiri manje od drugoplasiranog Partizana, dok je Radnički osmi sa 27 bodova.

Lazetić je dodao da protivnička ekipa dobro brani centralne pozicije i da se u njihovoj igri jasno vidi kvalitet.

"Znamo da je pred nama ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik, po fazama igre možda i najorganizovaniji u ovom delu sezone i pripremamo se da na njihovu igru i organizaciju odgovorimo na najbolji mogući način", istakao je on.

Odbrambeni igrač Josip Ćalušić rekao je da ne očekuje lagan meč, pogotovo nakon što je Radnički na gostovanju odigrao nerešeno sa Partizanom.

"Naravno, svaka utakmica je teška, i u nastavku prvenstva će biti sve teže i teže, ali ipak sve zavisi od nas i treba da gledamo sebe, ako budemo pravi verujem da ni rezultat neće izostati", zaključio je Ćalušić.

Meč između Radničkog 1923 i TSC-a igra se u četvrtak od 14.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track