NEJMAROVA SESTRA POSTALA ZVEZDA ČUVENOG KARNEVALA: Opet je ukrala bratu slavu! Oskudni bikini isticao je NJENE OBLINE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

samba samba

NEJMAROVA SESTRA POSTALA ZVEZDA ČUVENOG KARNEVALA: Opet je ukrala bratu slavu! Oskudni bikini isticao je NJENE OBLINE! (FOTO)

Fudbal -

Karneval u Rio de Žaneiru decenijama unazad je velika svetska atrakcija. Mnogi stiču slavu na toj manifestaciji.

Rafaela Santos
foto: Printskrin/Instagram

Rafaela Santos, sestra čuvenog Nejmara, bila je glavna zvezda na poznatom karnevalu u Riju. Kako pišu brazilski mediji ona je bila toliko atraktivna i provokativna da je privlačila pažnju fortoreportera, kamermana i okupljenih, pre svega zbog svoje oskudne odeće.

Rafaela Santos
foto: Printskrin/Instagram

Zajedno sa svojom grupom Akademikos do Salgueiro Nejmarova sestra Rafaela paradirala je ulicama Rio de Žaneira.

Međutim, ova seksepilna 26-godišnjakinja otkrila je da je skoro propustila karneval, jer je nedavno bila na operaciji, tačnije liposukciji.

Rafaela je blistala punim sjajem obučena u svetlucavi crveni bikini. Imala je i veliku crveno-zlatnu krunu ukrašenu svetlim perjem koje se protezalo do leđa.

Rafaela je u razgovoru sa medijima otvorila kako je mogla da propusti karneval.

- Operacije je bila zakazana i morala sam da pričam sa predsednikom naše akademije. Bila sam uplašena da neću moći da dolazim na probe, ali on je divan čovek. Ohrabrio me je i rekao mi da ću sve stići ako se potrudim - otkrila je Rafaela.

Rafaela Santos je sa svojom školom plesa i ranije bila učesnik karnevala. I prošle godine je zanimljivim stajlingom privlačila pažnju medija.

Uskoro će lepa Brazilka da napuni 27 godina. Rođendan je zakazan za 11. mart. Pitanje je hoće li brat doći na žurku. Poslednjih godina Nejmar je redovno dolazio na sestrine rođendan jer je stalno bio povređen.

Brazilac je trenutno na listi povređenih igrača, posle grubog prekršaja na utakmici između PSŽ i Lila. Neizvesno je njegovo igranje u revanš utakmici Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu, gde će PSŽ morati da nadoknadi minus od jednog gola, posle poraza u Parizu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track