PIŽON PLAKAO ZBOG DULETA SAVIĆA, JAKE EMOTIVNE SCENE NA ROĐENDANU ZVEZDE: Dvojica velikih asova pokazali mladima koliko vole klub
Foto: Printscreen

prijatelji zauvek

PIŽON PLAKAO ZBOG DULETA SAVIĆA, JAKE EMOTIVNE SCENE NA ROĐENDANU ZVEZDE: Dvojica velikih asova pokazali mladima koliko vole klub

Fudbal -

Vladimir Petrović Pižon plakao je tokom govora Dušana Savića, na proslavi 78. rođendana Crvene zvezde.

Dušan Savić, Vladimir Petrović Pižon
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dušan Dule Savić dobio je od strane Sportskog društva Crvena zvezda nagradu za životno delo, a dok je držao govor nije mogao, a da ne spomene svog kuma i velikog prijatelja Vladimir Petrovića Pižona.

- Ništa bez Pižona... Hvala vam svima, hvala igračima i stručnom štabu na pobedi u derbiju. Ta pobeda je ulepšala titulu i današnji rođendan. Hvala mojoj ekipi, bez njih nikada ne bih bio Dule Savić. Posebno hvala Pižonu, jer je od svih nas napravio da budemo bolji - rekao je Dule Savić, koji u tom trenutku takođe nije mogao da sakrije emocije, pa su i njemu krenule suze, a onda nastavio:

- Hvala porodici što je ovde, posebno unucima. Postoji jedna divna pesma sa refrenom "Veseli se srpski rode", ja bih zamenio reči i rekao "Veseli se crveno-beli rode".

Emotivni govor Dušana Savića počinje na 42. minutu snimka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track