LALATOVIĆ OSTAJE U NIŠU? Potpuni OBRT, Radnički NE DA, svog trenera!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

SUPERLIGA SRBIJE

LALATOVIĆ OSTAJE U NIŠU? Potpuni OBRT, Radnički NE DA, svog trenera!

Fudbal -

Vest da je Nenad Lalatović blizu da promeni sredinu napusti niški Radnički i preuzme ulogu za šefa stručnog štaba Mladosti GAT. iz Novog Sada odjeknula je kao bomba.

Međutim izgleda je došlo do velikog obrta, a Nišlije su se, po staroj praksi, oglasile saopštenjem i uz izjavu sportskog direktora Aleksandra Jovanovića stavile do znanja

- Nenad Lalatović ima ugovor do leta, predvodiće ekipu u ponedeljak.

Radnoičkom je meč upravo protiv Mladosti GAT jako važan.

"Natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu, veoma bitnu za nas, od ove utakmice nam dosta zavavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub", poručio je Jovanović.

Zanimljivo je da Nenad Lalatović nije vodio ekipu na subotnjem treningu.

" Šef ima stomačni virus, kao i još četvorica igrača. Stefan Marjanović i Saša Jovanović su i pod temperaturom. Nadam se da će nam se šef sutra priključiti, radimo po njegovom planu i programu i pripremo se za utakmicu. Imamo kadrovskih problema, mnogo je povređenih igrača, pokušavamo da ih vratimo što pre u trenažni proces, da se priključe ekipi. Moramo da probamo da uđemo jako dobro u meč, osvojimo bodove i krenemo u mirnu luku. Natpisi u medijima ne mogu da utiču loše na ekipu. Šef je juče vodio trening, razgovarao sa njima, siguran sam da će svako ko od momaka izađe na teren, dati maksimum za grb, klub, sebe… Daćemo svi maksimum i ponedeljak i pokušaćemo da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu", istakao je Dragan Šarac, asistent u stručnom štabu Nenada Lalatovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track