ZANIMLJIVA TRKA ZA POTPIS SRBINA! Pored Mančestera, i ovaj ENGLESKI VELIKAN želi da dovede Petrovića - "ostrvo" bruji o njemu!
Foto: Instagram/dj.petrovic12

još jedan velikan želi srbina

ZANIMLJIVA TRKA ZA POTPIS SRBINA! Pored Mančestera, i ovaj ENGLESKI VELIKAN želi da dovede Petrovića - "ostrvo" bruji o njemu!

Fudbal -

Sadašnji golman Nju Ingland Revolušna, Đorđe Petrović, pruža fenomenalne partije u MLS-u, vrlo brzo se istakao, pa se sa razlogom našao na radaru brojnih evropskih velikana.

Nedavno se pojavila informacija da je Mančester junajted zainteresovan za srpskog golmana, a sada se u zanimljivu trku za Petrovićev potpis uključio i Liverpul.

Engleski mediji navode da je bivši golman Čukaričkog idealno rešenje kao alternativa Davidu De Hei u Mančesteru, odnosno Alisonu u Liverpulu.

Petrovićeva ekipa posle dva odigrana kola ima maksimalnih šest bodova, a srpski čuvar mreže u u ovoj sezoni još uvek nije primio gol.

Podsetimo, Petrović je u aprilu proše godine obukao dres Nju Inglanda kada je otišao iz Čukaričkog za 900.000 evropskih novčanica. Minule sezone, na 21 utakmici Đorđe je primio 27 golova dok se u sedam navrata pobrinuo da njegova mreža ostane netaknuta.

Takođe, Petrović ima i dve utakmice u dresu nacionalnog tima Srbije protiv Dominikanske republike i SAD.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track