OTKRIVENO ZAŠTO JE LALATOVIĆ DOBIO OTKAZ! Kontroverzni trener nije dolazio na treninge, prvo je SUSPENDOVAN, pa onda OTPUŠTEN!
Foto: Starsport

PROBLEMATIČAN

OTKRIVENO ZAŠTO JE LALATOVIĆ DOBIO OTKAZ! Kontroverzni trener nije dolazio na treninge, prvo je SUSPENDOVAN, pa onda OTPUŠTEN!

Fudbal -

Doskorašnji trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović, dobio je otkaz u tom klubu zbog nediscipline.

Iznenada je sa "Čaira" stigla vest da je smenjen trener i to nedugo nakon što je klub demantovao informaciju da Lalatović pregovara sa Mladosti GAT-a.

O detaljima pucanja odnosa na relaciji klub - trener, pisao je "Žurnal".

Sa Lalatovićem su ljudi iz kluba pokušavali da uspostave kontakt u nedelju, a nakon što nisu uspeli to da urade, prekinuli su saradnju sa stručnjakom koji je treći put u karijeri sedeo na klupi Radničkog.

Prema pisanju "Žurnala", Lalatović se u petak, subotu i nedelju nije pojavljivao na stadionu i nije vodio treninge. U nedelju popodne nije otišao sa ekipom u karantin pred utakmicu 25. kola u Novom Sadu protiv Mladosti, zbog čega se našao na tapetu disciplinskih organa Radničkog.

Nenad Lalatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Upravni odbor je održao telefonsku sednicu i prihvatio odluku članova disciplinske komisije o suspenziji trenera, a suspenzija je potom promenjena u odluku o otkazu.

Loši rezultati Radničkog u poslednje vreme svakako nisu pomogli Lalatoviću u ovom slučaju.

Radnički je prolećni deo sezone otvorio pobedom protiv Mladosti iz Lučana, usledile su utakmice bez golova protiv Novog Pazara i Radnika iz Surdulice, a zatim i porazi od Napretka i Vojvodine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track