ZALETEO SE AUTOMOBILOM NA NOVINARA! Pike u CENTRU SKANDALA, malo je falilo da PREGAZI čoveka, a onda mu pretio SMRĆU!
Foto: EPA

skandal

ZALETEO SE AUTOMOBILOM NA NOVINARA! Pike u CENTRU SKANDALA, malo je falilo da PREGAZI čoveka, a onda mu pretio SMRĆU!

Fudbal -

Proslavljeni fudbaler Đerar Pike ponovo je režirao jedan veliki skandal, pošto je svojim automobilom pokušao da pregazi novinara, koji mu je postavio pitanje vezano za Šakiru.

Naime, novinar Žordi Martin je pitao Pikea da prokomentariše Šakirinu novu pesmu, međutim iskusni štoper nije želeo da da odgovor na to pitanje već je otišao u kući svojih roditelja sa novom devojkom Klarom Čijom Marti.

Kada je Pike izašao iz kuće, novinar je i dalje stajao na istom mestu, nakon čega je izbio manji incident.

- Danas sam prošao kroz neprijatnu epizodu sa Žerarom Pikeom i Klarom Čijom, zamalo da me pregaze - rekao je Martin za špansku emisiju "El Gordo i La Flaku" i potom dodao:

- Kada su izašli, Pike je toliko ubrzao automobil da me je zamalo pregazio. Nešto kasnije smo se mimoišli putem i oboje su mi se smejali, vređali me i pravili nepristojne znakove - objasnio je novinar.

Drama se tu nije završila jer je Martin otkrio da je Pike došao do njegovog broja telefona, nakon čega mu je pretio na jeziv način.

- Pike je dobio moj broj telefona i čak me nazvao i rekao da ću umreti, inače, nije prvi put - rekao je uplašeni novinar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track