OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA DUŠANA VLAHOVIĆA: To je loš momenat koji je MORAO da se desi! Najlepša Italijanka SVE PRIZNALA
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

KAROLINA

OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA DUŠANA VLAHOVIĆA: To je loš momenat koji je MORAO da se desi! Najlepša Italijanka SVE PRIZNALA

Fudbal -

Nekadašnja italijanska misica, Karolina Stramare, koja je povezivana sa Dušanom Vlahovićem, govorila je o srpskom fudbaleru.

Mediji u Italiji brujali su o vezi Karoline i Dušana, koja nikada nije potvrđena, a da ona ima dobro mišljenje o reprezentativcu Srbije, dokazano je u intervjuu koji je imala za ugledni medij koji joj je postavio zanimljivo pitanje o "napadaču koji je za nju specijalan".

"To je loš momenat koji je verovatno morao da se desi. Imao je velike uspehe u Firenci, a kad je stigao u Juventus, počeo je da živi novu, drugačiju stvarnost, koju verovatno nije ni očekivao. Preko noći se našao u Torinu, život mu se okrenuo naglavačke. Videla sam promenu za nekoliko dana. Odveli su ga iz Firence i došao je u Torino kod navijača Juventusa. Fiorentina je pokušavala da ga 'sahrani' zbog toga", rekla je Stramare za "Tutosport".

Ona je potom iznela niz pohvala na Vlahovićev račun.

"Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi".

Za Karolinu pričaju da liči na Megan Foks, misica u Italiji je postala 2019. godine, veliki je navijač Juventusa, a radila je i kao novinarka u Seriji B, pa joj fudbal nije nepoznanica.

Navodno je Karolina bila u vezi sa Dušanom prošle godine o čemu su brujali mediji na Apeninima.

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track