SRBIN NA UDARU JAKIH KRITIKA! Čuveni fudbaler Juventusa OPLEO po Vlahoviću - Možda je dres težak, juče nije ni šutnuo na gol!
Foto: Profimedia

srbin na meti kritika

SRBIN NA UDARU JAKIH KRITIKA! Čuveni fudbaler Juventusa OPLEO po Vlahoviću - Možda je dres težak, juče nije ni šutnuo na gol!

Fudbal -

U prvom meču osmine finala Lige Evrope, fudbaleri Juventusa pobedili su sinoć Frajburg minimalnim rezultatom.

Nakon utakmice, srpski reprezentativac Dušan Vlahović našao se na meti kritika, i od strane proslavljenog fudbalera Juventusa, Alesandra Del Pjera.

- Meni se nije svidela Dušanova partija. Možda je do psihološkog uticaja, koji mu ne pomaže. Možda do toga što je dres Juventusa izuzetno težak i uvek se više broje utakmice na kojima niste dali gol. Svi smo svesni da poseduje kvalitet da trese mreže- rekao je čuveni Italijan i potom dodao:

- Zato mi se nije dopalo što na susretu sa Frajburgom iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa poverenje trenera Masimilijana Alegrija i navijača. Potrebno je da ostane spokojan i nastavi da radi - zakljućio je Del Pjero u razgovoru italijanski "Skaj."

Ipak, trener Juventusa Masimilijano Alegri stao je na stranu našeg napadača.

- Važno je da Dušan ostane miran na terenu. Golovi će stići. Možda već u nedelju protiv Sampdorije! Moramo da poboljšamo broj datih golova. Stvaramo veliki broj šansi, a procenat iskorišćenih je nizak. Potrebno je da budemo odlučniji kad nam se ukažu šanse. To je stvar samopouzdanja i zato nam je duel sa Sampdorijom važan, da osvojimo tri boda na našem stadionu - istakao je Alegri.

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track