MESI IDE RONALDOVIM STOPAMA?! Odluka je DONETA - evo da li Argentinac ide u Arabiju po još MNOGO MILIONA, ili ostaje u Evropi!
Foto: Ben STANSALL / AFP / Profimedia

presekao je

MESI IDE RONALDOVIM STOPAMA?! Odluka je DONETA - evo da li Argentinac ide u Arabiju po još MNOGO MILIONA, ili ostaje u Evropi!

Fudbal -

Ljubitelje fudbala širom sveta, a pogotovo navijače PSŽ-a veome interesuje da li će čuveni Argentinac Lionel Mesi krenuti stopamaKristijana Ronalda, ili će i dalje ostati u evropskom fudbalu.

Mundo Deportivo tvrdi da će Mesi sve do kraja karijere igrati u Evropi.

"Stalno kruže glasine da će otići u Inter Majami, Saudijsku Arabiju ili vratiti se u Argentinu i zaigrati za Njuels Old Bojse. Međutim, ništa od toga se neće dogoditi. Mesi ostaje u Evropi", tvrdi Mundo Deportivo.

Postoje i razne spekulacije da bi Mesi mogao da se vrati u Barselonu, ipak, do toga će teško doći.

"Ekonomska situacija u klubu i dalje stoji na putu njegovom povratku. Zanimljivo je i da godinu i po nije bilo nikakvog kontakta između Mesija i Barseloninog predsednika Đoana Laporte", navode Katalonci.

Podsetimo, Mesiju ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju ove sezone, a gde će Argentinac nastaviti karijeru, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track