KURIR VAS PITA: Ko je kriv za posrtanje Fudbalskog kluba Partizan? ANKETA
Foto: Pritnskrin

Ima li svetla na kraju tunela?

KURIR VAS PITA: Ko je kriv za posrtanje Fudbalskog kluba Partizan? ANKETA

Fudbal -

Velika očekivanja i visoki ciljevi prate Fudbalski klub Partizan pred početak svake sezone.

Međutim, ova sezona će biti upisana sa još jednom nulom u koloni "trofeji". Razočaranje među navijačima je, ne veliko nego ogromno.

Partizan je poslednju titulu osvojio u sezoni 2016-17, a poslednji kup u sezoni 2018-19.

Crno-belima u nastavku sezone predstoji borba za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Sa trenutnom formom i igrama, upitno je da li će tim iz Humske izdržati nalete Čukaričkog i TSC-a.

Partizan je u poslednje vreme najčešće pognutih glava napuštao utakmice. Poraz od Šerifa u revanšu označila je eliminaciju iz Lige konferencija u osmini finala, ali i odlazak trenera Gordana Petrića.

Crno-beli su odavno ispali iz kupa, koštao ih je šokantan poraz od Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

Ni trka u prvenstvu za prvo mesto više nije aktuelna. Partizan je poražen od Mladosti GAT u Beogradu sa 0:4, takođe kao domaćin nije uspeo da pobedi ni kragujevački Radnički (1:1), a i treći meč kod kuće je završen rezultatom 1:1, protiv Kolubare iz Lazarevca. Kada se na to doda i poraz u večitom derbiju (0:1), jasno je da je rezultatska kriza velika.

Na sve to, ni odnos najvernijih navijača i uprave nije na zavidnom nivou. Naprotiv. Grobari su održali jedan protest ispred upravne zgrade, zatim se nisu pojavili na meču protiv Radničkog, da bi protiv Kolubare napustili stadion sredinom prvog poluvremena.

Očigledno je da nešto u klubu iz Humske nešto ne štima.

Pitamo vas, ko je najveći krivac za posrtanje Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track