LALATOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Kad dođe vreme pričaću o Šarcu koji nas je IZDAO! Ne bojim se izazova ovo je NEMOGUĆA misija! VIDEO
Foto: @starsport

bez dlake na jeziku

LALATOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Kad dođe vreme pričaću o Šarcu koji nas je IZDAO! Ne bojim se izazova ovo je NEMOGUĆA misija! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka odigrali su u Subotici nerešeno 0:0 protiv ekipe Mladost GAT, u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Spartak je deveti put u prvenstvu odigrao nerešeno i 11. je na tabeli sa 24 boda.

Novosadska ekipa ima šest remija i pretposlednja je na tabeli sa 18 bodova.

Kontroverzni stručnjak Nenad Lalatović debitovao je na klupi Mladosti svog novog kluba, devetog za njega, a cilj je jasan opstanak u društvu najboljih.

Lalatović je tek stigao u klub, a posle dugo vremena neće asistirati Dragan Šarac.

Lalatović i Šarac su dugo godina bili nerazdvojni u svakom klubu u kojem je Lalat bio trener, međutim nadalje idu odvojeno.

Posle utakmice Lalatović je po običaju imao šta da kaže.

Pre svega govorio je o tome kako je došlo do novog razlaza sa Radničkim.

"Sigurno da su toj odluci prethodila dva poraza u Nišu i evo dosad nisam hteo da dajem izjave i evo, ovom prilikom ću. Svašta se pisalo po novinama... Ja sam se u četvrtak uveče dogovorio sa Tončevim da odlazim iz kluba, tad sam seo u auto i otišao za Beograd. Treninge su vodili umesto mene, nisam se pojavljivao na treninzima, nego sam se dogovorio da nakon utakmice napustimo klub ja i moj stručni štab, koji je vodio treninge u petak i subotu, da probaju da prodrmaju tim. Ostali su da vode utakmicu i u nedelju. I jednostavno posle toga sam došao i raskinuo ugovor, svi smo iz stručnog štaba otišli, jedino je ostao Dragan Šarac i to je bila prava istina a sve ostalo... - rekao je Lalatović za Arenu sport, pa se nadovezao:

Nenad Lalatović, Borac, Dragan Šarac
foto: Printskrin

"Kao i juče, eto, pojavila se vest da se Nenad Lalatović nije pojavio na svojoj promociji. Bio sam preko puta, u svlačionici, posle toga sam vodio trening. Nisam hteo da dođem, bilo je puno novinara i svi su opet želeli neku predstavu sa mnom. Pitali bi me o Šarcu. Ja ću o Šarcu da pričam, šta mislim o Draganu Šarcu za ovo što nas je sve izdao, ali o tome kad dođe vreme, pričaću i o njemu. Ali ne želim o njemu da trošim reči. Ja i moj stručni štab smo se pokupili i otišli iz Niša. Zvao nas je Mladost GAT, ja sam prihvatio ponudu. Prihvatio sam zato što je ovo nemoguća misija za mene. GAT ima samo 18 bodova, svi su ga otpisali i želeo sam da imam opet novi izazov u svom životu. Nikad se nisam plašio izazova i pokušaću da spasim ovaj tim, jer ovaj tim ima kvalitet. Upoznao sam gazdu kluba koji je fenomenalan čovek i ovde igrači žive kao bubrezi u loju, ovde plata nije prvog nego trideset prvog."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track