KOLIKO JE OVAJ ČOVEK BRZ, PA TO JE LUDILO! Pogledajte kako je čudesni Mbape spasao očajni PSŽ nove bruke! NENORMALAN SPRINT!
Foto: Printscreen

MUNJA

KOLIKO JE OVAJ ČOVEK BRZ, PA TO JE LUDILO! Pogledajte kako je čudesni Mbape spasao očajni PSŽ nove bruke! NENORMALAN SPRINT!

Fudbal -

Kilijan Mbape bio je junak trijumfa uzdrmanog Pari Sen Žermena.

Nakon bolne eliminacije na startu nokaut faze Lige šampiona fudbaleri Pari Sen Žermena su teškom mukom zabeležili trijumf na gostovanju protiv Bresta (2:1).

Bogati Parižani odigrali su još jednu u nizu slabih i neuverljivih partija, ali su na kraju uspeli da stignu do tri boda zahvaljujući individualnom kvalitetu prve zvezde tima - Kilijana Mbapea.

Bledi PSŽ poveo je golom Solera u 37. minutu utakmice, a izjednačenje domaćinu doneo je Onorat u 44. minutu. U nastavku meča PSŽ je pokušavao da ugrozi gol Bresta ali pravih šansi nije bilo, sve do 91. minuta kada je Mbape nakon kontre matirao golmana domaćeg tima.

Iz kaznenog prostora PSŽ krenula je neverovatna kontra gostiju. Mesi je poslao sjajnu loptu Francuzu, koji je nakon neverovatnog sprinta savladao golmana Bresta i doneo tri boda svom timu.

Pogledajte majstoriju Francuza:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track