ARNAUTOVIĆ POBESNEO I ŠUTIRAO SVE PRED SOBOM! Najbolji je strelac ekipe, ali trener tvrdi: Ne zaslužuje da igra! (VIDEO)
Foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

SERIJA A

ARNAUTOVIĆ POBESNEO I ŠUTIRAO SVE PRED SOBOM! Najbolji je strelac ekipe, ali trener tvrdi: Ne zaslužuje da igra! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Bolonje, Marko Arnautović, pravio je haos nakon utakmice protiv Lacija (0:0), o čemu je govorio i njegov trener.

Austrijanac srpskog porekla je presedeo čitav meč na klupi, što mu se nije dopalo.

Ove sezone je od mogućih 26 utakmica u Seriji A igrao na 15 i na njima je postigao osam golova. Takav učinak na ne velikom broju utakmica i činjenica da je najbolji strelac ekipe nisu dovoljni za mesto u prvoj postavi nakon što se oporavio od povrede, smatra trener Tijago Mota.

Arnautović je posle pomenutog meča snimljen na putu ka svlačionici. Vidno razočaran i ljut je šutnuo nešto sa zemlje, a mediji prenose da je na putu ka slačionici šutirao flašice i reklame.

Mota je upitan da komentariše situaciju.

"Arnautović je ljut? Nisam video reakciju. On dobija malo prostora jer u ovom trenutku drugi igrači zaslužuju da igraju više od njega. Nema revolucije. Igra ko zaslužuje, izabrao sam najbolji tim da se suprotstavi Laciju. Branili smo se kada je bilo potrebno", rekao je trener Bolonje koja trenutno zauzima sedmo mesto Serije A.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track