STANKOVIĆ I VLAHOVIĆ KAO OTAC I SIN! Emotivan zagrljaj Srba obišao Italiju! Dejan podelio očinski savet Dušanu VIDEO
Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

LEPE SCENE

STANKOVIĆ I VLAHOVIĆ KAO OTAC I SIN! Emotivan zagrljaj Srba obišao Italiju! Dejan podelio očinski savet Dušanu VIDEO

Fudbal -

Težak meč za Dejana Stankovića i Dušana Vlahovića odigran je u Torinu između Juventusa i Sampdorije.

Domaćin je pobedio rezultatom 4:2 i tako ostavio ekipu iz Sampdorije na dnu tabele u Seriji A sa samo 12 bodova iz 26 utakmica i to srpskom treneru svakako nije pomoglo u teškoj situaciji.

Sa druge strane, od povratka posle povrede, Vlahović je postigao tri gola na 11 utakmica, a nije bio strelac u poslednjih šest mečeva.

Protiv Sampdorije je, pri rezultatu 3:2 imao šansu da konačno prekine loš niz, ali nije iskoristio udarac sa bele tačke.

Nakon meča je, uprkos pobedi Juventusa, imao razlog da bude nervozan, a u tim trenucima prišao mu je upravo Stanković. Tada su nastali ovi sjajni trenuci.

Nakon svega toga, Stanković je otkrio šta je poručio centarforu.

"Dušan je sjajan napadač. Prolazi kroz težak period. Pričao sam sa njim kao otac sa sinom. Štaviše, ima godina koliko i moj najstariji. Ne sme da odustane, vrhunski je napadač. U ovim godinama karijere mogu da prolete i mora da se drži na vrhunskom nivou. Pronaći će kontinuitet, probiće led", rekao je Stanković za televiziju "DAZN".

Juventus je imao prednost 2:0, ali je Sampdorija uspela da se vrati već tokom prvog poluvremena. Izjednačujući gol je postigao Filip Đuričić, ali u nastavku je Juventus pokazao da je kvalitetniji tim.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja