NEMCI SE NE PREDAJU: Trener Ajntrahta veruje u preokret protiv Napolija
Foto: Profimedia

Liga šampiona

NEMCI SE NE PREDAJU: Trener Ajntrahta veruje u preokret protiv Napolija

Fudbal -

Trener fudbalera Ajntrahta Oliver Glazner rekao je da njegova ekipa može da preokrene rezultat protiv Napolija i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona.

"Možemo da se vratimo od 2:0. To je bilo samo prvo poluvreme. Analizirali smo prvi meč i daćemo sve od sebe u revanšu", rekao je Glazner na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Ajntrahta, posle poraza od 2:0 u prvom meču, sutra gostiju Napoliju u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona.

Glazner je naveo da njegova ekipa u sutrašnjem revanšu mora da se oslobodi "veoma agresivnog pritiska" Napolija.

"U prvoj utakmici nismo mogli da pronađemo brzinu, sutra moramo da izbegnemo tu vrstu greške", rekao je on.

Napoli
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Uprkos odustvu svoja dva ofanzivna oružja - Francuz Renal Kolo-Muani je suspendovan zbog crvenog kartona u prvoj utakmici, dok je Danas Jasper Lindstrom povređen - Glazner je igrao na kartu optimizma istakavši da u svom timu ima "druge igrače koji su sposobni da postignu gol".

Ajntraht na stadionu "Maradona" neće imati podršku svojih pristalica jer su gradske vlasti zabranile prodaju ulaznica nemačkim navijačima, uz obrazloženje da se plaše nereda posle sukoba pre tri nedelje u Nemačkoj.

"Bilo bi lepo da imamo naše navijače, ali mi smo koncentrisani na meč i na ono što može da utiče na ovaj meč", rekao je trener Ajntrahta.

Utakmica je na programu sutra od 21.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track