Adebajor zbog promene broja plaća i zamenu dresova

Misli na navijače

Adebajor zbog promene broja plaća i zamenu dresova

Fudbal -
Kako je određeni broj navijača već kupio dres sa njegovim imenom i brojem 25, bivši napadač Arsenala i Sitija odlučio je da tim navijačima omogući refundiranje troškova odnosno zamenu dresa sa brojem 25 onim na kome stoji broj 10

Pre početka fudbalske sezone Emanuel Adebajor zadužio je dres sa brojem 25 i od podele brojeva navijači Totenhema mogli su da kupuju dresove za novu sezonu. Ipak, poslednjeg dana prelaznog roka Van Der Vart je napustio "Lejn" a njegova "desetka" ostala je slobodna što je iskoristio Adebajor i zamenio broj na dresu.

Kako je određeni broj navijača već kupio dres sa njegovim imenom i brojem 25, bivši napadač Arsenala i Sitija odlučio je da tim navijačima omogući refundiranje troškova odnosno zamenu dresa sa brojem 25 onim na kome stoji broj 10.

"Klub mi je izašao u susret i omogućio da promenim broj ali smo svesni da je određeni broj navijača već kupio dres sa mojim prezimenom i brojem 25. Ponosan sam zbog toga što deo navijača želi dres sa mojim prezimenom i zbog toga ću pokriti troškove potrebne za zamenu dresova na kojima stoji broj 25. Svi navijači koji su već kupili novi dres moći će da ga zamene kako bi im na leđima stajao broj deset" rekao je Adebajor.

Emanuel Adebajor je u Totenhemu proveo godinu dana kao pozajmljen igrač da bi se ovog leta "za stalno" preselio na "Vajt Hart Lejn".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track