HALAND PROGOVORIO O GVARDIOLI I O TOME ŠTO GA JE ZAMENIO POSLE PET GOLOVA: Norvežanin dao odgovor na ono što zanima celu planetu!
Foto: Colorsport / Sipa Press / Profimedia

top priča

HALAND PROGOVORIO O GVARDIOLI I O TOME ŠTO GA JE ZAMENIO POSLE PET GOLOVA: Norvežanin dao odgovor na ono što zanima celu planetu!

Fudbal -

Erling Haland odigrao je utakmicu za pamćenje, pošto je u pobedu Mančester sitija nad Lajpcigom od 7:0, dao čak pet golova.

Erling Haland
foto: Colorsport / Sipa Press / Profimedia

Norvežanin je bio glavna zvezda mečeva osmine finala Lige šampiona. Njegov podvig prepričava se u svim svetskim medijima, a mnogima je zasmetalo što ga je trener Pep Gvardiola izveo iz igre u 63. minutu.

Tijeri Anri, nekadašnji golgeter Arsenala i reprezentacije Francuske, koji danas radi kao komentator utakmica Lige šampiona, intervjuisao je Erlinga Halanda posle utakmice.

Tijeri Anri
foto: Printskrin

Primetio je Anri da je Norvežanin video da Gvardiola sprema izmenu, pa je pričao na terenu sa Kevinom De Brujneom oko toga da li će baš on izaći iz igre, pošto je pored aut linije stajao Hulijan Alvarez. Francuz je pitao Halanda otvoreno kako se osećao zbog toga što je zamenjen, jer su svi mislili da može postići šest ili sedam golova.

- Da, mogao sam da postignem više golova i u prvom poluvremenu. Imao sam dve šanse da to uradim. U mojim mislima uvek želim više, da dam što više golova. Želim da ostanem gladan jer neko ko postigne pet golova sigurno je srećan, ali jasno je da želi i više od toga - pokušao je da objasni Haland.

Drugi komentator, Džejmi Karager, bivši fudbaler Liverpula, pitao je Halanda da li smatra da je on čovek koji konačno Mančester sitiju može doneti Ligu šampiona.

- Uh, to je teško pitanje! Sada bih izjavom mogao da dođem na naslovne strane svih novina. Naravno da klub želi da osvoji Ligu šampiona. Osvojili su Premijer ligu više puta u prethodnim godinama i sigurno da me nisu doveli da osvoje samo taj trofej. Eto možete čitati između redova - kazao je Haland.

Erling Haland
foto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Nakon što je Haland rekao da ima još potencijala u sebi, Tijeri Anri ga je upitao koji je to segment u kojem može još da se poboljša.

- Mogu bolje u svemu. Promašujem dosta šansi kada šutiram levom nogom i tu moram da budem bolji. Ako moram da istaknem još nešto, onda je to da mogu pomoći ostalim igračima daleko više - zaključio je Norvežanin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track