MA, OVO JE NEVEROVATNO! IBRA PONOVO U REPREZENTACIJI: Selektor Švedske iznenadio domaću javnost, pa objasnio šta će mu ZLATAN!
Foto: EPA/Christine Olsson/TT

godine nisu bitne

MA, OVO JE NEVEROVATNO! IBRA PONOVO U REPREZENTACIJI: Selektor Švedske iznenadio domaću javnost, pa objasnio šta će mu ZLATAN!

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović ima 41 godinu, ali to nije smetalo selektoru fudbalske reprezentacije Švedske Janeu Andersonu da ga opet pozove u nacionalni tim.

Zlatan Ibrahimović
foto: EPA/Georgi Licovski

Zlatan Ibrahimović biće u konkurenciji fudbalera za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, za utakmice protiv Belgije i Azerbejdžana. Korpulentni napadač se tek nedavno oporavio od povrede, zbog koje je pauzirao devet meseci.

- Zlatan i ja smo uvek bili u kontaktu. Sada se oseća dobro i jedinstven je kao ličnost i veoma iskusan. Moja ideja je da on pomogne, da uđe i doprinese na terenu, inače ga ne bih pozvao - objasnio je Anderson.

Legendarni napadač Zlatan Ibrahimović u dresu Švedske do sada je odigrao 121 utakmicu i postigao 62 gola. Sa Milanom ima važeći ugovor do kraja ove sezone, ali ga klub nije licencirao za Ligu šampiona.

Zlatan Ibrahimović
foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre mesec dana Zlatan Ibrahimović dao je zanimljivu izjavu za italijanski Mediaset, kada su ga novinari pitali dokad planira da igra fudbal:

- Osećam se kao Nikola Jokić u NBA. Ako se osećam isto kao danas, nastaviću da igram još nekoliko godina, ne samo sledeće godine!

Kurir sport

Bonus video:

00:10

IBRA U TRANSU UZ BAJU: Zlatan sa još jednim Balkancem uživa u starom srpskom hitu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track