HULIGANSKI PIR, SRBIN DMITROVIĆ IMA TVRDU GLAVU: U Sevilji su mnogo ljuti zbog napada na njihovog golmana, Nemanja Gudelj besan
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

baš su ga preterali

HULIGANSKI PIR, SRBIN DMITROVIĆ IMA TVRDU GLAVU: U Sevilji su mnogo ljuti zbog napada na njihovog golmana, Nemanja Gudelj besan

Fudbal -

Sevilji ne ide dobro u španskoj LA Ligi gde se i dalje nalazi u donjem delu tabele, ali zato klub iz Andaluzije gura dobro u Ligi Evrope.

Marko Dmitrović
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sevilja je imala tešku utakmicu u Istanbulu protiv Fenerbahčea, u kojoj je poražena rezultatom 1:0, ali je zahvaljujući pobedi kod kuće od 2:0 prošla dalje.

Na kraju utakmice viđene su nemile scene, gde su huligani Fenerbahčea počeli da ubacuju kovanice i tvrde predmete na teren. Jedna od njih pogodila je srpskog golmana Marka Dmitrovića u glavu.

Rasekotinu na temenu čuvara mreže Sevilje zašili su klupski lekari na terenu. Posle utakmice Marko Dmitrović nije davao izjave, ali se oglasio njegov zemljak i prijatelj, fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj.

- Da, Marka je pogodio novčić, ili nešto slično. Sreća što ima tvrdu glavu - ironično je prokomentarisao Nemanja Gudelj huliganski pir navijača turskog kluba.

Pre nekoliko nedelja Marko Dmitrović bio je meta napada huligana u Holandiji. Tada ga je napao navijač PSV Ajndhovena i udario u glavu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track