ŠAMPION STIŽE U KRUŠEVAC: Napredak sa optimizmom dočekuje Zvezdu
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

ŠAMPION STIŽE U KRUŠEVAC: Napredak sa optimizmom dočekuje Zvezdu

Fudbal -

Ohrabren pobedom u Subotici nad Spartakom u Fudbalskom kupu Srbije i plasmanom među osam najboljih značajno je poraslo samopouzdanje u Napretku i optimozam pred naredni susret sa Crvenom zvezdom. O predstojećoj utakmici za šampionom države razgovarano je na konferenciji za štampu.

- Utakmica sa Crvenom zvezdom je događaj visokog rizika. Preduzećemo sve neophodne mere da organizacija bude na vrhunskom nivou. Obezbeđenje će odraditi svoj deo posla i sigurni smo da će sve proteći u najboljem redu. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 17 sati. Karte za ovaj susret su u prodaji od sutra. Glavna blagajna na stadionu će raditi sutra i u subotu od 10 do 17 časova, a u nedelju od 10 sati do početka utakmice, dok će ostale blagajne biti otvorene u nedelju od 14 časova. Cene su iste, kao godinama unazad: sever – 200 dinara, jug – 400, istok – 500, zapad 1 – 600 i zapad 2 – 700. Pošto je u pitanju utakmica visokog rizika i deca moraju da imaju kartu, a svaka je i polisa osiguranja. Uz jedan identifikacioni dokument mogu se kupiti najviše četiri karte, izjavila je generalna sekretarka Kluba Valentina Vasića.

Zvezda
foto: Starsport

O značaju utakmice novinarima su govorili Dragan Perišić, šef stručnog štaba i pouzdani defanzivac Josip Projić.

-Značaj nedeljne utakmice sa šampionom Srbije je višestruk za nas. Dolazi nam najbolje plasirana ekipa, koja igra odlično u kontinuitetu i u velikom je nizu nepobedivosti. Mi ćemo dati sve od sebe da postignemo što povoljniji rezultat i probaćemo da uzmemo neki bod. Posle velikog uspeha u Kupu naš tim je dobio na stabilnosti i svi su orni za nadigravaqnje sa Zvezdom. Zbog žutih kartona neće igrati Putinčanin i Bastajić, naša dva važna igrača, ali šta ćemo. Koga nema bez njega se mora i može. Svi ostali igrači su spremni za veliki okršaj sa najboljim timom u zemlji. Nema bolesnih, niti povređenih igrača, informisao je predstavnike sedme sile Dragan Perišić.

Sa svojim šefom slaže se i Josip Projić:

- Višestrukom šampionu se ne preti, ali želimo da im uzmemo neki bod. Učinićemo sve od sebe da odigramo što bolje i verujem da možemo postići pozitivan rezultat. Da bi smo uspeli u toj nameri potrebna nam je podrška naših navijača i zato ih pozivam da dođu u što većem broju. Kod nas je odlična klima posle trijumfa u Subotici protiv Spartaka i ako želimo, a to hoćemo, u plej of onda moramo dati i poslednji atom snage u meču sa najvećim klubom u zemlji, ističe pouzdani defanzivac Josip Projić.

Ž. M / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track