KRISTAL PALAS BEZ TRENERA - ROJ HODŽSON U PREGOVORIMA: Predsednik kluba poručio da neće žuriti sa dovođenjem novog trenera
Foto: AP

PREMIJER LIGA

KRISTAL PALAS BEZ TRENERA - ROJ HODŽSON U PREGOVORIMA: Predsednik kluba poručio da neće žuriti sa dovođenjem novog trenera

Fudbal -

Engleski fudbalski trener Roj Hodžson pregovara sa upravom Kristal Palasa o povratku u klub, nakon što je Patrik Vijera dobio otkaz.

Vijera je jutros otpušten posle 18 meseci zbog niza loših rezultata, a kako je preneo Skaj, 75-godišnji Hodžson je glavni kandidat uprave za povratak u londonski klub, odakle je otišao 2021. posle četiri godine.

Rukovodstvo kluba razgovaralo je sa brojnim kandidatima, među kojima i sa Adijem Huterom, koji je donedavno vodio Borusiju iz Menhengladbaha.

Kristal Palas je već saopštio da će ekipu u utakmici protiv Arsenala u nedelju predvoditi trener selekcije do 21 godine Pedi Mekarti.

Liverpul, kristal Palas
foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Predsednik Kristal Palasa Stiv Periš rekao je za Skaj da neće žuriti sa imenovanjem novog trenera.

"Fudbal je čudna igra jer stvari vrlo brzo mogu da počnu da ne idu kako treba. Kada osetite da ne možete da izađete iz kolotečine, onda nažalost morate nešto da promenite. Možda su se stvari ipak promenile nabolje, ali nisam mogao da budem siguran u to pa sam doneo odluku i sada idemo dalje", naveo je on.

"Svi su voleli Patrika, nije izgubio igrače. Oni su i dalje igrali za njega, ali stvari se nisu dešavale. Nadamo se da će biti novog podsticaja, par drugačijih ideja. Možda možemo da iznenadimo protivnika radeći nešto drugo, pošto imamo dobre igrače i imamo dobru ekipu. Raspoloženje nikada nije bilo loše, svi su pozitivni i veruju da možemo da pobedđujemo. Svi su i dalje pozitivni uoči utakmice protiv Arsenala. Ne gledamo dalje od toga", dodao je predsednik londonskog kluba.

(Kurir sport/Sky Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track