NAVIJAČI ZVIŽDALI MESIJU - NE ŽELE GA U KLUBU! Zbog poteza koji je napravio nakon nove bruke PSŽ navući će na sebe još veći GNEV!
Foto: Printscreen

RASPAD SISTEMA

NAVIJAČI ZVIŽDALI MESIJU - NE ŽELE GA U KLUBU! Zbog poteza koji je napravio nakon nove bruke PSŽ navući će na sebe još veći GNEV!

Fudbal -

Pukla ljubav! Navijači Pari Sen Žermena ne žele Lionela Mesija više u svom klubu!

Košmarna sezona za bogati francuski klub. Nakon novog neuspeha u Ligi šampiona i eliminacije već na startu osmine finala elitnog takmičenja, PSŽ se bruka i u domaćem prvenstvu.

Parižani su u nedelju na Parku prinčeva doživeli šokantan poraz od Rena (0:2) i tako dodatno razbesneli svoje pristalice.

U centru pažnje bio je Lionel Mesi, koji se zbog loših igara u dresu francuskog tima našao na udaru navijača.

Vatrene pristalice PSŽ očito u njemu vide glavnog krivca za neuspehe, pa su mu jasno stavili do znanja da ga više ne žele u klubu.

Pred sam početak utakmice, kada je spiker čitao sastav PSŽ svi fudbaleri domaćeg tima dobili su ovacije i aplauze svojih navijača, svi osim Lionela Mesija koji je zaradio glasne zvižduke. To je pogodilo Argentinca, pa je odmah nakon poslednjeg zvižduka sudije napustio teren i otišao u svlačionicu - nije želeo da sa saigračima pozdravi navijače, kojima se očito ozbiljno zamerio.

Argentincu na leto ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, koji je želeo da ga zadrži. Međutim, zbog njegovog odnosa sa navijačima uprava kluba više nije sigurna da li je to pametna odluka, prenosi ugledni "L'Equipe".

Mesiju je ovo druga sezona u PSŽ. Odigrao je 66 utakmica, postigao 29 golova i zabeležio 32 asistencije. Međutim, ozbiljno mu zameraju na bledim partijama u najvažnijem takmičenju - Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track