UGLEDNI ŠPANSKI AS LANSIRAO BOMBU: Real Madrid želi Vlahovića uz Benzemu! Madriđani na leto kreću po Srbina!
Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

transfer

UGLEDNI ŠPANSKI AS LANSIRAO BOMBU: Real Madrid želi Vlahovića uz Benzemu! Madriđani na leto kreću po Srbina!

Fudbal -

Španski gigant Real Madrid ozbiljno je zainteresovan za srpskog golgetera Dušana Vlahovića, otkriva španski list "As".

Ikoni kluba, Karimu Benzemi (35) na kraju sezone ističe ugovor sa Madriđanima, očekuje se da će ga produžiti na još jednu sezonu, ali čelnici kluba već traže adekvatnog naslednika za sjajnog Francuza.

Prioriteti su Erling Haland i Kilijan Mbape, međutim, zbog statusa koji imaju u svojim klubovima (Mančester siti i PSŽ) njihov dolazak u Madrid nije realan, pa je alternativa Srbin!

"Mbape i Haland su velike želje Reala, ali su ova dvojica igrača verovatno nedostupna za narednu sezonu. Vlahović je pristupačniji, a njegova konkurencija bi mogao da bude veteran Hari Kejn", navodi As.

"As" ističe da je Vlahović realna opcija. Finansijske poteškoće Juventusa i oduzimanje bodova doveli su do toga da Juvenstus mora da ga proda. U januarskom prelaznom roku klub iz Torina je navodno vodio pregovore sa Junajtedom, predloženo obeštećenje kretalo se između 100-120 miliona evra i taman kada se činilo da je sve spremno za transfer, Vlahovićev agent je prekinuo dogovor. Razlog bi mogao da bude mogućnost prelaska u Real Madrid ovog leta, smatra španski list.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track