RASULO U FRANCUSKOJ ZBOG KAPITENSKE TRAKE: Grizman odlepio! Ljutito napustio sastanak sa selektorom! OZBILJNO RAZMIŠLJA O PENZIJI!
Foto: Florencia Tan Jun / Zuma Press / Profimedia

UVREDIO SE

RASULO U FRANCUSKOJ ZBOG KAPITENSKE TRAKE: Grizman odlepio! Ljutito napustio sastanak sa selektorom! OZBILJNO RAZMIŠLJA O PENZIJI!

Fudbal -

Odluka selektora Didijea Dešana da kapitensku traku nacionalnog tima Francuske dodeli Kilijanu Mbapeu izazvala je burne reakcije.

Francuski mediji prenose da je iskusni reprezentativac Antoan Grizman (32) besan i razočaran zbog odluke selektora i da ozbiljno razmišlja da se povuče iz reprezentacije.

Nakon što se golman Ugo Loris povukao iz nacionalnog tima bilo je jasno da će Dešan morati da izabere novog kapitena, a Grizman je bio uveren da je došao red na njega da ponese traku.

Međutim, selektor je odlučio da novi kapiten bude 24-godišnji Mbape. Navodno, Dešan se u Kataru uverio da je Kilijan sjajan vođa tima i da će ovim potezom pitanje kapitena biti rešeno na duže staze.

Ipak, to se nije dopalo Grizmanu, koji je sanjao kapitensku traku.

Pojedini mediji objavili su da je iskusni as Atletika ljutito napustio sastanak kada je Dešan saopštio igračima odluku i da čak razmišlja da se oprosti od reprezentacije.

Grizman je debitovao za Francusku 2014. godine i od tada je standardan u nacionalnom timu. Odigrao je čak 117 utakmica i postigao 42 gola.

Francusku očekuju mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Holandije i Irske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja