Atlanta bolja od uzdrmanog Milana

Serija A

Atlanta bolja od uzdrmanog Milana

Fudbal -
U prvom meču trećeg kola italijanskog fudbalskog šampionata, Palermo i Kaljari odigrali su nerešeno, 1:1, dok je Milan priredio novi šok svojim navijačima, jer se na San Siru častila Atalanta pobedom od 1:0

U prvom meču trećeg kola italijanskog fudbalskog šampionata, Palermo i Kaljari odigrali su nerešeno, 1:1, dok je Milan priredio novi šok svojim navijačima, jer se na San Siru častila Atalanta pobedom od 1:0., pa treneru Masimilijanu Alegriju preti otkaz. Posle poraza od Sampdorije na startu Serije A, roso-neri su šokirali svoje navijače jer su dozvolili i Atalanti da odnese ceo plen sa San Sira.

Fudbalerima Milana bride obrazi posle novog šamara za koji se pobrinuo Luka Ćigarini u 64. minutu. Vezista Atalante je iz prve šutirao sa distance i pogodio donji desni ugao za veliko slavlje.

Duel ekipa koje su, zajedno, osvojile samo bod u dosadašnja četiri ovosezonska nastupa okončan je, pomalo i očekivano, remijem. Palermo je poveo golom Garsije u 41. minutu, a samo dva minuta pre završetka utakmice Sau je uspeo da pogotkom donese bod Kaljariju. .

Serija A, 3. kolo:

Subota:

Palermo - Kaljari 1:1 (1:0)

Milan - Atalanta 0:1 (0:0)

Nedelja:

Kjevo - Lacio 12:30

Fiorentina - Katanija 15

Đenova - Juventus 15

Napoli - Parma 15

Peskara - Sampdorija 15

Roma - Bolonja 15

Sijena - Udineze 15

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track