TO MI JE NAJVEĆA GREŠKA U ŽIVOTU! Legendarni Bufon JEDNU STVAR ne može da prežali: Kajem se, ostao sam bez 10 MILIONA EVRA!
Foto: AP

otvorio dušu

TO MI JE NAJVEĆA GREŠKA U ŽIVOTU! Legendarni Bufon JEDNU STVAR ne može da prežali: Kajem se, ostao sam bez 10 MILIONA EVRA!

Fudbal -

Proslavljeni italijanski golman Đanluiđi Bufon priznao je da se kaje što je 2019. godine napustio Pari Sen Žermen i vratio se u Juvenstus.

Nakon 17 godina provedenih u torinskom klubu Bufon je 2018. godine na iznenađenje mnogih prešao u redove Pari Sen Žermena.

Bio je sjajan na golu Parižana i delovalo je da će ostati na Parku Prinčeva, međutim, na kraju sezone je ipak odlučio da napusti Pariz i vrati se u Juventus.

Zbog te odluke se najviše kaje.

"Odlazak iz Pariza je bila moja najveća greška u životu. Odrekao sam se 10 miliona evra", otkrio je Bufon.

"U klubu su mi rekli Areola igrati u Ligi šampiona i ja to nisam prihvatio. Po meni treba da igra onaj koji to zasluži. Zato sam se vratio u Juve. Na kraju sam zažalio zbog te odluke jer je Areola bio povređen i oni su kao zamenu doveli Kejlora Navasa", iskren je Điđi.

Bivši šampion sveta sa Italijom kaže da je uživao u životu u Francuskoj.

"U Parizu sam inače imao najlepša iskustva u životu. Osećao sam se kao slobodan čovek. Brzo sam naučio francuski jezik, razgovarao sam sa ljudima na ulici, posećivao muzeje i imao osećaj da igram u sjajnoj ekipi" ističe Bufon.

Bufon ima 45 godina i trenutno je golman Parme u kojoj je i započeo svoju blistavu karijeru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track