NAJZGODNIJA ŽENA U SVETU FUDBALA TRUDNA SA POZNATIM FUDBALEROM: Zanosna Italijanka čeka dete sa čovekom kojem se smejao čitav svet
Foto: Profimedia

OBJAVILA LEPU VEST

NAJZGODNIJA ŽENA U SVETU FUDBALA TRUDNA SA POZNATIM FUDBALEROM: Zanosna Italijanka čeka dete sa čovekom kojem se smejao čitav svet

Fudbal -

Prema mišljenju mnogih Dileta Leota je najzgodnija žena koja korača fudbalskim terenima, a Italijanka je objavila lepe vesti.

Objavom na društvenoj mreži Instagram, Leota je obavestila pratioce da je trudna i da će, zajedno sa Lorisom Karijusom postati roditelj.

"Moramo da vam kažemo nešto... Ali možda ste to već znali? Eksplodiraćemo od radosti! Mi i moj stomak. Uskoro će nas biti troje", napisala je Italijanka.

Nakon emotivnih veza sa bokserom Danijeleom Skardinom i glumcom Džanom Jamanom, mediji u Italiji su spekulisali o novim romansama Dilete, sve dok ona i poznati golman nisu potvrdili da su zajedno.

Nemački čuvar mreže je trenutno član Njukasla gde je stigao kao slobodan agent nakon što mu je istekao ugovor sa Liverpulom čiji navijači ga se neće sećati po lepom.

Karijus je u finalu Lige šampiona 2018. godine protiv Real Madrida napravio dva velika kiksa koja su direktno koštala "crvene" poraza.

Branio je na pozajmicama u Bešiktašu i Union Berlinu pre dolaska u Njukasl.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track