Biševac s Hrvatom, protiv Hrvata

Biševac s Hrvatom, protiv Hrvata

Fudbal -
Defanzivac „orlova“ Milan Biševac u novom klubu Lionu druži se s hrvatskim reprezentativcem Dejanom Lovrenom, koji mu je istovremeno i konkurent za mesto u štoperskoj liniji francuskog prvoligaša

Reprezentacija Srbije krajem marta igra derbi meč kvalifikacija za SP 2014. sa Hrvatskom u Zagrebu, a standardni štoper „orlova“ Milan Biševac se na svakom treningu ili meču Liona suočava s konkurencijom iz Hrvatske Dejanom Lovrenom. Iako su saigrači u francuskom klubu, obojica su štoperi, pa je prirodno da stalni rad tokom nedelje kod njih razvija konkurentski odnos.Međutim, Lovren, koji se posle dugog odsustva zbog povrede vratio u ekipu, tvrdi da sa bivšim zemljakom razgovara samo o lepim stvarima, a da sve probleme, uključujući i međunacionalne, ostavlja po strani.- Naš tim je kao jedna familija, pa nema veze što sam ja Hrvat, a Milan Srbin. S njim razgovaram na istom jeziku, iako se trudimo da pred drugima pričamo samo na francuskom jer nas na to opominju ostali članovi ekipe. Naravno, Hrvat i Srbin mogu zajedno da igraju - rekao je Lovren francuskim medijima.Bivši fudbaler zagrebačkog Dinama ne voli s Biševcem da priča o ratu.- Nikada ne pričamo o tome šta se dogodilo. Rat je daleko, mada imam razumevanje za one koji drugačije misle jer su izgubili najbliže. Jugoslavija je bila velika i lepa zemlja, ali takav je život... - zaključio je Lovren.

Brate, rešavaj verifikacijuNajbolji dokaz da između Srbina i Hrvata sve funkcioniše kako treba jeste i njihova nedavna prepiska na društvenoj mreži Tviter. Lovren, koji nije pratio Biševca na Tviteru, napisao mu je poruku u kojoj zahteva da naš as što pre verifikuje svoj Tviter nalog kako bi mogao da ga prati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track