GUDELJ ZAVRŠIO SEZONU: Najnovije informacije o stanju srpskog fudbalera koji se srušio na terenu! SLEDE DETALJNE ANALIZE
Foto: Printscreen/Twitter

loše

GUDELJ ZAVRŠIO SEZONU: Najnovije informacije o stanju srpskog fudbalera koji se srušio na terenu! SLEDE DETALJNE ANALIZE

Fudbal -

Sezona za Dragišu Gudelja je završena, glase najnovije informacije koje stižu iz Španije.

Svet su obišle scene kada se fudbaler Kordobe samo srušio tokom meča svog tima. Lekari su mu sedam minuta na terenu ukazivali pomoć. A, zatim je transportovan u lokalnu bolnicu iz koje su stigle dobre vesti.

Posle detaljnih analiza lekara ustanovljeno je da je došlo do kardio-respiratornog zastoja, ali za sada se ne zna šta je uzrok toga.

U narednom periodu će 25-godišnji fudbaler raditi detaljne analize, kako bi se došlo do jasnog zaključka, i gotovo sigurno se neće vraćati na teren do kraja sezone, piše Sportal.

Iz Kordobe su poručili da im je zdravlje igrača na prvom mestu, tako da će i na Gudeljev povratak u tim strpljivo čekati. Ako i kada to bude moguće.

Dragiša Gudelj je ponikao u NAC Bredi. Zatim je igrao za mladi tim Ajaksa, Volen, Vitoriju Gimaraeš i Kadis B, pre nego što je januara 2022. potpisao za Kordobu, trenutno člana treće španske lige.

Kurir sport / Sportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track