SLUČAJAN PRVI GOL, NISU NAM ŠUTNULI 45 MINUTA... Selektor Crne Gore posle poraza od Srbije aludira na GREŠKU SUDIJE
Foto: Starsport

SLUČAJAN PRVI GOL, NISU NAM ŠUTNULI 45 MINUTA... Selektor Crne Gore posle poraza od Srbije aludira na GREŠKU SUDIJE

Fudbal -

Selektoru Crne Gore Miodragu Raduloviću teško je pao poraz njegove reprezentacije od Srbije u Podgorici - 0:2.

"Posle ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dve šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike", izjavio je odmah posle meča Radulović, a prenele podgoričke Vijesti.

"U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali nažalost imali smo dve iznuđene izmene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a videćete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju”, rekao je Radulović aludirajući valjda da ne neku neregularnost (iako sudija posle konsultacija sa kolegama iz VAR sobe nije ni išao da gleda snimak).

Ipak, selektor "sokolova" vidi i nešto pozitivno u porazu.

"Protiv najvećeg favorita u grupi smo odigrali ovako, to je ono što hrabri. Drugi gol smo primili kad smo svi otišli napred, pokušali da izjednačimo... Čestitam momcima na izvanrednoj igri i taktičkoj disciplini. Rezultat je 0:2, ali ova ekipa je pokazala da ima veliku perspektivu i da imamo čemu da se nadamo u ovim kvalifikacijama", zaključio je Radulović.

(Kurir sport/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track