MORAO SAM U SPLITU DA KRIJEM DA NAVIJAM ZA ZVEZDU Svetski prvak gostovao na Marakani i otvorio dušu: LJUBAV KOJA NEMA OBJAŠNJENJE
Foto: Printscreen

zanimljiv razgovor

MORAO SAM U SPLITU DA KRIJEM DA NAVIJAM ZA ZVEZDU Svetski prvak gostovao na Marakani i otvorio dušu: LJUBAV KOJA NEMA OBJAŠNJENJE

Fudbal -

Zlatni srpski strelac Damir Mikec danas ne krije svoju ljubav prema Zvezde. Pa, tako ne čudi što ga svi zvezdaši pomno prate na svakom velikom takmičenju.

Ovacije koje je dobio na Marakani pamtiće večeno, a kako se desilo ljubav na relaciji njega i Zvezde, saznali smo u emisiji "Kafa na Marakani" autorke Tatjane Šajković.

Tanja je u razgovoru sa Damirom došla do izuzetno zanimljivih informacija. Za početak - otkud ljubav prema Zvezdi.

- To se prosto desilo. Tada je Zvezda osvojila sve što se osvojiti može... Odmah sam imao ljubav prema Zvezdi to se usadilo - počeo je priču Mikec.

Međutim, kakva je to ljubav ako nema "prepreka". U ovom slučaju ona se zvala grad Split.

- Rodio sam se 1984. godine u Splitu, naravno, tamo je Hajduk glavni klub i za njega svi navijaju. Osim mene (smeh). Doduše, kod kuće sam navijao za Zvezdu, a na ulici sam morao da govorim da navijam za Hajduk - uz osmeh je pričao Mikec.

Otac mu je bio vojno lice u JNA, pa su zbog toga bila česte selibe.

- Navijao je za Partizan, što je i logično, JNA, vojska, Partizan... Posle Splita otišli smo u Herceg Novi, a zna se da je to zvezdaški grad, a zatim u Beograd, na Petlovo brdo, dakle, opet zvezdaški kraj... - pripričavao je Mikec.

Preporučujemo vam da pogledate kompletnu emisiju:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track