ŽENA BIVŠEG GAZDE MILANA POSTALA MONAHINJA: Bila je jedna od najlepših Italijanki i TV zvezda! Pretučena je i IZGUBILA BEBU!
Foto: EPA Roberto Bregani, Printscreen

čudni su putevi gospodnji

ŽENA BIVŠEG GAZDE MILANA POSTALA MONAHINJA: Bila je jedna od najlepših Italijanki i TV zvezda! Pretučena je i IZGUBILA BEBU!

Fudbal -

Italijanski mediji danima već pišu o Danijeli Rosati, nekada najlepšoj Italijanki i TV zvezdi, danas ženi koja je odlučila da napravi totalni zaokret u svom životu.

Danijela Rosati
foto: Printskrin/Jutjub

Danijela Rosati (65) bivša je supruga nekadašnjeg direktora Milana Adrijana Galijanija. Sa njim je bila u braku od 1993. do 1999. godine, za vreme kada su "Roso-neri" bili najbolji i najmoćniji klub u Evropi.

Kao mlada, sa svega 21 godinom stigla je u Milano. U to vreme u Italiji je bio popularan budizam, pa je poput većine zemljaka koketirala sa orijentalnom religijom. Bila je građanski orijentisana. Na kraju je shvatila da je sreću moguće pronaći samo u veri svojih predaka, u hriščanstvu.

Adrijano Galijani
foto: Claudio Grassi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danijela Rosati nedavno je gostovala na TV stanici RAI 1, u emisiji "Danas je još jedan dan". Tokom razgovora govorila je o svom životu, prošlosti, uspesima, braku sa Adrijanom Galijanijem. Pre toga bila je udata za izvesnog Klaudija. Kako je rekla, imala je prelep i nesumnjivo intenzivan život. Danas je kako je istakla željna mira i duhovnosti.

- Kada sam se razvela, odlučila sam da se udaljim od televizije i počnem da živim neki drugi život. Do prosvetljenja je došlo kada sam baš tih dana posetila crkvu Svete Brigite u Rimu. Shvatila sam da je moj život bez vere bio nepotpun. Posvetila sam se Bogu i zavetovala na čednost 2005. godine. U početku mi je bilo teško, ali sam uz pomoć Gospoda uspela - otkrila je Danijele Rosati, a o braku sa Galijanijem je rekla:

- To su bile zamorne godine. Nas dvoje se i dalje viđamo. Meni uopšte ne nedostaju komfor i udobnost koje sam imala živeći sa njim. Fale mi ljudi. Nikada nisam bila na teretu Adrijanu, iako sam bila gospođa Galijani. Sama sam sebe izdržavala, imala svoju platu i trudila se da uvek bude nezavisna.

Zatim je prepričala i dramatičnu epizodu iz svoje prošlosti, kada je pretrpela fizičko nasilje od jednog bivšeg partnera, nije precizirala kojeg, zbog čega je izgubila dete.

- Gurnuo me je na zemlju, šutirao po stomaku. Onesvestila sam se. Kada sam došla sebi, bila sam u lokvi krvi, izgubila sam bebu. Nikada to nisam prijavila. Oproštenje i molitva čine čuda.

Danijela Rosati bila je najomiljenije TV lice devedesetih godina prošlog veka i jedna od najlepših Italijanki. Poslednjih godina živi u Švedskoj, gde se posvetila veri i postala jedna od opatica (monahinja) u katoličkom samostanu (manastiru).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track